Deel uw ervaringen met het Stelsel van Basisregistraties

27-02-13 |

Op het Stelselinformatiepunt is veel informatie te vinden over de implementatie en het gebruik van het Stelsel. Sinds kort staat een actuele selectie van inspirerend (beeld)materiaal op de Inspiratiepagina.

Wilt u het Stelsel op een inspirerende manier onder de aandacht brengen van uw collega’s of bestuurders? Op de Inspiratiepagina vindt u presentaties, filmpjes en voorbeelden van verschillende overheden. Ook is er ruimte voor het delen van ervaringen rond implementatie en gebruik van het Stelsel. Via de Inspiratiepagina kunt u zelf (beeld)materiaal aandragen.

Op dit moment is onder andere materiaal van gemeenten en provincies, veiligheidsregio’s en BKWI gepubliceerd. Werkt u ook samen aan één digitale overheid: betere service en meer gemak? Wie weet publiceren we dan binnenkort uw inspiratie op e-overheid.nl!

Meer informatie

 

Evenementen

  • Veel gemeenten sluiten dit jaar aan op het nieuwe Handelsregister. Wat betekent dit voor het betalen en invorderen van uw gemeente? FAMO en Operatie NUP organiseren een bijeenkomst over het gebruik Handelsregistergegevens bij betalen en invorderen.

    20-11-2014