Over deze site

Dit is een website van:

het programmabureau i-NUP van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken, het ministerie van Infrastructuur en Milieu, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, het Interprovinciaal Overleg en de Unie van Waterschappen.

Voor wie is deze website bedoeld?

De website biedt informatie aan bestuurders, beslissers en (beleids)ambtenaren die kennis willen opdoen over de e-overheid. De website biedt overzicht, legt verbindingen en maakt onderlinge relaties zichtbaar. Dit doen wij met een sterk accent op de i-NUP voorzieningen.

Vragen, tips of meer informatie via redactie@e-overheid.nl.

Afkortingen

Op de website e-overheid worden veel afkortingen gebruikt.  In dit document staan de afkortingen met uitleg (Pdf 57.89 Kb)

Downloaden van bestanden

U treft op deze website veel documenten in downloadbare vorm aan. Daarbij wordt in hoofdzaak gebruik gemaakt van het zogeheten pdf-formaat. De bestanden zijn te bekijken met bijvoorbeeld een programma als Adobe Reader, Foxit of Sumatra PDF.

Beheer website e-overheid.nl

Deze site wordt geactualiseerd en beheerd door ICTU.

Beheer Stelselcatalogus

De Stelselcatalogus op deze site wordt beheerd door Logius. Heeft u een vraag over de Stelselcatalogus? Mail dan naar servicecentrum@logius.nl.