Drie grote voordelen van het hebben van een eigen website

Tien jaar geleden was het hebben van een website misschien nog niet zo relevant. Tegenwoordig kan een bedrijf eigenlijk niet meer zonder website. Maar waarom is dat nu eigenlijk? Dat gaan wij jou vertellen in dit blog.

Informeren

Dit is misschien wel het meest belangrijk. Jouw website fungeert als een platform waar (potentiële) klanten of personeel informatie van kan ophalen. Daarnaast kan jouw website ook nog eens fungeren als een intranet voor al jouw personeel. Een mooi voorbeeld hiervan is een ziekenhuis.

Aan de achterkant van de website heb je het intranet. Personeel verstuurt iedereen informatie naar elkaar door omtrent verschillende patiënten, zorgbehoeften, vrije dagen of roosters. Aan de voorkant kunnen patiënten juist informatie ophalen over bijvoorbeeld een geplande ingreep of de openingstijden van het ziekenhuis.

Altijd bereikbaar

Het internet is staat nooit uit. Daarom is een eigen website ook zo handig. In tegenstelling tot een fysieke winkel of een fysiek kantoorpand heb je te maken met sluitingstijden. Het personeel wil namelijk ook graag een keer naar huis. Een website biedt de consument de mogelijkheid om ook buiten kantoortijden informatie op te zoeken over jouw product. Zo hoeft hij/zij niet te wachten om de volgende dag telefonisch contact met jullie op te nemen. Klant blij en jullie blij! Wat wil je nog meer?

Online promotie

Je website moet ook fungeren als een soort visitekaartje. Consumenten die nog nooit eerder van jouw bedrijf of producten hebben gehoord, maar toch plots op jouw website terecht komen moeten in één oogopslag kunnen zien wie jij bent, wat voor producten jij aanbiedt of verkoopt en waarvoor jij staat. 

Best4u

Ben jij overtuigd dat een eigen website echt iets voor jou is? Neem dan eens een kijkje op de website van Best4u. Best4u ontzorgt jou volledig. Naast het supersnel ontwerpen van een website op maat bieden zij ook hosting, security & support. Alles in één handig pakket. Hiermee ben je verzekerd van optimale veiligheid, dagelijkse back-ups, tijdige updates en een supportdesk die altijd voor je klaarstaat!

Share:

administrator