Is het eindelijk tijd om je dromen achterna te gaan en je eigen bedrijfje op te richten? Groot, klein, eigen kantoorruimte of lekker vanuit huis; just do it! Als je eindelijk zover bent om van je passie je beroep te maken en daarmee nóg een stukje gelukkiger te worden, dan zou je er gewoon direct voor moeten gaan! Al zijn keuzes soms lastig, want het opgeven van een loondienst baan voor onzekere periodes in je nieuwe eigen bedrijfje, dat is natuurlijk nooit makkelijk. Gelukkig heb je voor het inrichten van je eigen kantoortje niet vee financiële middelen nodig, wist je namelijk dat je jouw nieuwe bedrijfsplekje namelijk heel goed op een goedkope manier kan inrichten? We leggen je graag uit hoe! 

Refurbished

Ben jij een video-content creator en heb je daarvoor een iMac met zware processor nodig, maar vind je deze eigenlijk te duur om aan te schaffen? Of wil je graag de nieuwste iPhone kopen vanwege zijn goede camera kwaliteiten, maar heb je toch echt eerst wat loon nodig om deze stap te kunnen maken? Kijk dan eens op refurbished Apple-websites! Deze websites bieden Apple tweedehands producten die volledig zijn gecheckt en gekeurd, terwijl je er een stuk minder voor betaald. Bij de meeste refurbished shops krijg je zelfs garantie; wat wil je nog meer?! 

Tip!: Wist je dat er meer refurbished websites bestaan, niet enkel voor Apple producten? Zo scoor je bijvoorbeeld je tweedehands hp printer ook gemakkelijk op een goedkope maar veilige manier!

The old way; Marktplaats

En ook op Marktplaats kan je natuurlijk in je handjes knijpen wanneer het gaat om tweedehands producten. Hoewel je misschien liever niet jouw elektronische apparatuur via Marktplaats koopt, kan je de volledige inboedel en inrichting natuurlijk wel goed op dit platform scoren. Een gratis bank of sofa, en een bureau voor een tientje… wie wil dat nou niet? En heb je tijd over, dan kan je de meubels natuurlijk ook nog pimpen en helemaal naar je eigen stijl maken, met een spuitbusje of likje verf van de Action of Gamma!

Shared office

Heb je nou niet per se de behoefte om een kantoor volledig opnieuw in te richten, dan kan je natuurlijk ook op zoek gaan naar iemand met dezelfde ambities als jij, en een kantoor delen. Zo spreek je bijvoorbeeld af dat jij de eerste 2,5 dag van de week gebruik kan maken van het kantoor, en hij of zij de andere 2,5 dag van de week. Of je gaat op zoek naar een plek met flexwerkplekken; nog makkelijker!

Share:

administrator