Alles over en suite badkamers

Je ziet het in steeds meer hotels terugkomen: en suite badkamers. Een en suite badkamer zorgt dan ook gegarandeerd voor een luxe uitstraling in je badkamer. Ben je benieuwd wat een en suite badkamer is en wat de mogelijkheden zijn? In deze blog vertellen we je alles over en suite badkamers!

Wat is een en suite badkamer?

En suite staat letterlijk voor: elkaar opvolgen. Bij en suite badkamers is de badkamer dus verbonden aan de slaapkamer. Hierbij kan de slaapkamer volledig open zijn, maar soms wordt er ook gekozen voor een afscheiding tussen beide ruimtes. In enkele gevallen wordt er ook voor gekozen om beide ruimtes samen te voegen. Dan wordt er bijvoorbeeld midden in de ruimte een bad geplaatst en is er geen verschil tussen badkamer en slaapkamer.

Mogelijkheden en suite badkamer

Zoals hierboven benoemd zijn er meerdere soorten en suite badkamers. Maar allereerst is het belangrijk om te bekijken welke opties er mogelijk zijn voor jou en de ruimte. Niet elke kamer of vloer leent zich voor een bad of douche. Een houtenvloer kan bijvoorbeeld erg slecht tegen vocht. Wil je graag een bad? Dan is het belangrijk dat je onderzoekt of jouw vloer het bad kan dragen, deze kunnen vrij zwaar zijn. Nadat je deze aandachtspunten in kaart hebt gebracht kan je de ruimte gaan inrichten. Bedenk hierbij of je twee ‘aparte’ ruimtes zou willen hebben of juist een grote ruimte zonder afscheiding. 

En suite badkamer creëren

Nadat je in kaart hebt gebracht wat de mogelijkheden zijn voor jouw badkamer kan je het ontwerp gaan maken. Er zijn dus meerdere variaties voor en suite badkamers. Zo kan je dus kiezen voor een kamer met een kleine afscheiding. Wil je wel graag dat het een ruimte is, maar toch een kleine scheiding? Kies dan voor twee verschillende vloeren. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je in de slaapkamer voor alle vloeren kan kiezen die je wil. Als je kiest voor één vloer, dan is het verstandig om voor een waterbestendige vloer te kiezen.

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar een luxe badkamer van Sani4All en lijkt een en suite badkamer jou wel iets? Kom dan eens naar een van onze winkels. Daar staan onze betrokken adviseurs voor je klaar om jouw droombadkamer te realiseren. “Zoveel mensen, zoveel wensen”, daarom beginnen we altijd eerst met het leren kennen van onze klanten. Aan de hand van die kennismaking voorzien onze adviseurs je van deskundig en onafhankelijk advies over het inrichten van je nieuwe badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer.

Share:

administrator