Het neerzetten van een fauteuil is een trend waar veel Nederlanders niet onderuit komen. En zo gek is dat ook niet. Waarom? Omdat een fauteuil een ontzettend fijn meubelstuk is om een tijdje in te ontspannen en lekker in neer te ploffen. Stel jezelf eens voor, op een verregende zondagmiddag een filmpje kijken met een lekkere kop thee, weggezakt in een stoffen of leren fauteuil (onder een heerlijk fleece dekentje)… Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Ben jij op zoek naar zo’n verrijking van jouw woonkamer? We’ve got you! Daarom geven we graag wat tips en tricks om een fauteuil in jouw woonkamer te stijlen! Lees snel met ons mee, en get some inspiration!

Je staat op het punt een fauteuil aan te schaffen…

Oké, stel je voor, jij ziet het al helemaal voor je dat er zo’n heerlijke ontspannings-stoel in jouw kamer terecht komt. Maar ze zijn best groot…. Hoe kan je er dan voor zorgen dat de fauteuil geen overhand in jouw woonkamer krijgt? Opzich simpel! Ten eerste, zorg je ervoor dat de variant op de stoel niet in het midden van jouw woonkamer staat maar in een hoek van de woonkamer. Ten tweede? Zorg ervoor dat de kleur van jouw fauteuil goed matcht met de kleuren in jouw woonkamer; wanneer je voor een andere kleur gaat dan de kleuren in jouw woonkamer, zal je al snel merken dat de fauteuil veel aandacht trekt!

Dekentjes, kussentjes…

Na de aanschaf van de mooie stoel en het natuurlijk plaatsen daarvan, is er een grote kans dat je deze leuk wil aankleden. Hoe je dit het best kan doen? Door een dekentje over de leuning te leggen en de fauteuil af te toppen met een bijpassend kussentje. Wanneer je deze items neerlegt op jouw fauteuil, zal je al snel merken dat de grootte van de stoel iets minder opvalt in jouw woonkamer! Daarnaast zorgen deze items natuurlijk voor nog meer comfort wanneer je een avondje ontspanning en chillen op de agenda hebt staan!

Tip: zorg er wel voor dat je het dekentje en kussensloop zo nu en dan in de was gooit; zorgt voor meer hygiëne en natuurlijk een overheerlijke was geur in jouw woonkamer!  

Share:

administrator