Wat is een allrisk autoverzekering nou eigenlijk? Een allrisk autoverzekering dekt schade die je veroorzaakt aan anderen, als ook vrijwel alle schade aan je eigen voertuig. Kan iedereen dan een allriskverzekering afsluiten? In principe wel. Echter wordt er vooral een allriskverzekering aangeraden voor auto’s die jonger zijn dan 6 jaar.

Is een allrisk autoverzekering handig?

Is het afsluiten van een allrisk autoverzekering handig? In het geval dat je een nieuwe of een waardevolle auto hebt, dan kan het afsluiten van een allriskverzekering zeer handig zijn. Je krijgt met deze verzekering vrijwel alle schade aan je eigen auto vergoed. Ook in het geval dat je schade aan je voertuig hebt door eigen schuld, dan krijg je met deze verzekering ook de schade vergoed.

Wat is het verschil tussen allrisk en volledig casco?

Wat is het verschil tussen allrisk en volledig casco? Het antwoord op de vraag is niets. Een allrisk autoverzekering is hetzelfde als een volledig casco verzekering. Een allrisk autoverzekering is de meest uitgebreide dekking van een autoverzekering. Bij deze verzekering wordt schade aan anderen, als ook schade aan je eigen voertuig vergoed.

Wat kost een allriskverzekering?

Wat kost een allrisk verzekering? De kosten van een allriskverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren. De factoren waar de verzekeraar rekening houdt voor de berekening van je premie zijn onder andere: -Aantal schadevrije jaren -Kenmerken van de auto -Je leeftijd -Woonplaats

Waar kan ik een allriskverzekering afsluiten?

Stel je voor dat je een gloednieuwe of zeer waardevolle auto hebt, dan wil je natuurlijk niet dat je geliefde auto iets overkomt. Echter kun je ongelukken niet altijd voorkomen. Wat je wel kunt doen is je goed verzekeren tegen de financiële gevolgen, die vaak komen kijken bij schade. Je kunt via Verzekering.nl gemakkelijk en veilig een allriskverzekering voor je auto afsluiten. Alhoewel je volledig vrij bent om te kiezen welke dekking je kiest voor je autoverzekering, is het afsluiten van een WA volledig casco aan te raden voor auto’s die jonger zijn dan 6 jaar.

Share:

administrator