Frisse lucht op de werkplek is super belangrijk. Door te zorgen voor een goede ventilatie zorg je ook voor een fijne werkplek. Het is hygiënischer en beter voor je gezondheid. Door goed te ventileren haal je al die schadelijke stoffen uit de lucht en zorg je voor fijne, frisse lucht. Dat is natuurlijk precies wat je nodig hebt op het werk: een volledig gefocust paar hersenen.

Mechanische ventilatie: hoe werkt dat?

Mechanische ventilatie is een goede manier om een goede luchtkwaliteit te onderhouden. t Dit slimme systeem gebruikt ventilatoren en luchtkanalen om de vieze, oude en vervuilde lucht af te voeren en verse lucht van buiten naar binnen te laten. Dit doet het systeem volledig mechanisch. Je hoeft hier helemaal geen raam voor open te zetten of niets. Ideaal in Nederland, waar het een groot deel van het jaar toch echt te koud is om met de ramen open te werken. De mechanische ventilatie bij ventilatieshop.com is de perfecte manier om je kantoorpand of loods te ventileren zonder dat je deuren of ramen hoeft open te zetten. Ideaal, toch?

Een WTW-unit

Een WTW unit: ofwel een warmte terugwin-unit is een super geavanceerd ventilatiesysteem dat helpt met de uitwisseling van warmte tussen de binnen- en buitenlucht. Warme lucht wordt afgevoerd en frisse lucht van buiten wordt naar binnen gehaald en gefilterd. Een WTW-unit gebruikt de warmte van de binnenlucht om de buitenlucht al een beetje op te warmen. Dat klinkt toch perfect? Je krijgt heerlijke frisse lucht van buiten, zonder dat deze lucht ijskoud naar binnen komt. De warme lucht wordt afgevoerd en zo blijft jouw kantoor heerlijk fris en kan iedereen hier heerlijk gefocust werken zonder te bevriezen. Als dat geen perfecte oplossing is, dan weten wij het ook niet meer.

Ventileer je weg naar een gezonde werkomgeving

Een gezonde werkomgeving is ontzettend belangrijk. Je moet een werkomgeving creëren waar je je fijn voelt en waar je personeel ook fijn kan werken. En een fijne werkomgeving zonder goede ventilatie bestaat niet. Frisse lucht is zo ontzettend belangrijk voor ons als mensen. Een frisse werkomgeving is hygiënischer, productiever, gezonder en gelukkiger. Je hersenen hebben dat gewoon echt nodig. Er zijn gelukkig eindeloze manieren om je kantoorpand of bedrijf te ventileren. Van mechanische ventilatie tot WTW-units: aan oplossingen zeker geen gebrek. Nu is het aan jou om van jouw werkomgeving een goed geventileerde en fijne werkplek te maken.

Share:

administrator