Als u op ons lijkt, droomt u waarschijnlijk al een tijdje van een slim huis. Met de juiste hulpmiddelen en technologie hoeft dat geen droom meer te zijn, maar kan het werkelijkheid worden! In deze blogpost lopen we met u door de stappen die u moet nemen om uw huis slimmer te maken. Laten we beginnen!

Investeer in slimme LED’s

De eerste stap is om te investeren in Smart LED’s van goede kwaliteit. Hiermee kunt u uw verlichting bedienen vanaf uw telefoon of tablet, waar en wanneer u ook bent. U kunt zelfs LED lampen dimmen, helderder maken of de kleur van uw verlichting veranderen zonder op te staan van de bank! Dit is niet alleen handig, maar het helpt ook energie te besparen doordat de verlichting automatisch wordt uitgeschakeld als er niemand in de buurt is.

Koop een slim beveiligingssysteem

Een ander belangrijk onderdeel van elk slim huis is een goed beveiligingssysteem. Er zijn veel opties op de markt die variëren van eenvoudige deuralarmen tot volwaardige huis bewakingssystemen compleet met bewegingssensoren en camera’s. Door verschillende producten en diensten te onderzoeken voordat u een beslissing neemt, kunt u ervoor zorgen dat u het beste systeem krijgt voor uw behoeften en budget.

Investeer in slimme thermostaten

Slimme thermostaten zijn een andere geweldige manier om geld te besparen op de energierekening en tegelijkertijd het comfort in huis te verhogen; ze stellen gebruikers in staat om de temperatuur instellingen op afstand aan te passen via hun telefoon of tablet, zodat ze zich nooit meer zorgen hoeven te maken dat ze na het werk in een koud (of warm) huis terugkomen! Ze hebben ook ingebouwde energiebesparende functies die de temperatuur automatisch aanpassen op basis van gebruikspatronen, wat betekent dat er na verloop van tijd minder elektriciteit wordt verspild door menselijke fouten of vergeetachtigheid.

Installeer automatische jaloezieën

Het toevoegen van automatische jaloezieën of rolluiken aan ramen in uw huis kan helpen om ongewenst licht en warmte buiten te houden tijdens de warme zomermaanden, terwijl nog steeds natuurlijk licht in uw huis tijdens de wintermaanden wanneer zonlicht schaars is. Deze toevoeging kan ook privacy bieden tegen nieuwsgierige buren of voorbijgangers en een extra beveiligingslaag toevoegen tegen potentiële indringers.

Share:

administrator