Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting voor je kantoortuin, bedrijfskantine, horecaonderneming of onderwijsinstelling? Of wil je misschien wel het hele pand opnieuw inrichten? Dan kun je er uiteraard voor kiezen om dit zelf aan te pakken, maar je kunt er ook voor kiezen om de projectinrichting door Desko uit te laten voeren. Zij bekijken samen met jou wat jouw wensen, eisen en verwachtingen zijn en zullen op basis hiervan de perfecte projectinrichting voor je ontwerpen en, na goedkeuring en acceptatie van de opdracht, realiseren. Dit kun je verwachten:

Jouw wensen, eisen en verwachtingen in kaart gebracht

Het is vanzelfsprekend ontzettend belangrijk dat jij uiteindelijk tevreden bent met het resultaat. Daarom is de allereerste stap om jouw wensen, eisen en verwachtingen in kaart te brengen. Hoe zie jij de nieuwe inrichting voor je? Wat mag sowieso niet ontbreken? Samen met een projectadviseur ga je om tafel om jouw ideale projectinrichting in beeld te krijgen. Naast je wensen en voorkeuren wordt ook de gewenste stijl en het type organisatie in kaart gebracht om zo tot het beste ontwerp te kunnen komen.

Ontwerpfase en het opstellen van een offerte

Op basis van alle verzamelde informatie kan er een eerste ontwerp worden gemaakt. Dit ontwerp wordt vervolgens net zo lang aangepast en gefinetuned totdat jij er 100 procent tevreden mee bent. Tijdens de ontwerpfase is jouw feedback van groot belang. Heb je het idee dat er toch nog iets mist of ben je niet helemaal tevreden? Geef het aan zodat het ontwerp verder geperfectioneerd kan worden en jij straks tevreden bent met je nieuwe projectinrichting. Zodra het uiteindelijke ontwerp naar wens is, worden de vervolgstappen besproken en wordt er een offerte opgesteld. Zo krijg je een duidelijk beeld van het kostenplaatje.

Aanvaarding van de opdracht en oplevering van jouw droominrichting

Ga je akkoord met de offerte? Dan kan het echte werk beginnen! Jouw droominrichting wordt stapje voor stapje gerealiseerd. Het proces wordt uiteraard nauwlettend in de gaten gehouden zodat jij jouw inrichting op tijd en naar wens opgeleverd krijgt. De oplevering is een waar feestje. Maar daar houdt het niet op. Ook kun je rekenen op professionele nazorg indien je vragen hebt, een nabestelling wilt doen of je projectinrichting eventueel wilt aanpassen. Kortom, de projectinrichting van je bedrijfspand uitbesteden is zo gek nog niet. Het neemt je veel werk uit handen zodat jij je weer kunt focussen op je core business. Ideaal!

Share:

administrator