Wijn drinken is een delicate sport en vraagt om een goed ontwikkeld smaakvermogen, verstand van wijnsoorten en tevens de juiste apparatuur om de wijn in te bewaren. Gezonde goede wijn komt tot stand door deze op de juiste manier te serveren, het presenteren van een heerlijke wijn die ieders smaakbeleving zal doen verrassen. De wijnklimaatkast is hierbij de helpende hand. Het bewaren van wijn op de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en nog vele andere factoren die de wijnsmaak beïnvloeden worden dankzij de wijnklimaatkast intact gehouden. 

Iedere wijnsoort gezond serveren

De wijn dient op een bepaalde manier bewaard te worden. Voor witte wijn gelden er weer andere regels dan voor rode wijn of rosé wijn. Hier dient rekening mee gehouden te worden wil de wijn goed rijpen en lekker smaken. De wijnklimaatkast ontzorgt ieder van deze aandacht die de wijn vraagt. Het apparaat kan handmatig ingesteld worden op de juiste temperatuur, waarbij meerdere temperatuurzones in een wijnklimaatkast het zelfs mogelijk maken om meerdere wijnsoorten in één apparaat op te slaan. De luchtvochtigheid die de wijnkwaliteit en daarmee de gezondheid kan beïnvloeden wordt dankzij compressor technologie en de juiste luchtcirculatie in de wijnklimaatkast perfect tot stand gebracht en op een stabiel niveau gehouden. De aandacht die wijn normaal vraagt om het tot een gezonde drank te maken wordt ieder bespaart dankzij de wijnklimaatkast die alles in één bezit. Van een uv-licht beschermend glazen deur tot horizontale beuken houten uitschuifbare lades die de wijn in de perfect horizontale ligpositie bewaren. Voor de grote verzamelaar die 120 flessen wil bewaren tot de gezellige wijndrinker die een paar flessen wil gaan bewaren bestaat er een wijnklimaatkast op maat. 

Wijn overal binnen handbereik

Wijn drinken is een ontspannende activiteit die gepaard gaat met stijl en luxe. Een wijnklimaatkast kopen betekent dat de wijn dichtbij deze wijnbeleving komt aangezien deze eenvoudig ingebouwd kan worden in de keuken of ander interieur. In het restaurant, naast de bank in de woonkamer, in de splinternieuwe keuken, de bar of dinerruimte. De wijnkoeler inbouw is een moderne stijlvolle en elegante vervanger van de wijnkelder of wijngrot welke niet iedereen in huis of dergelijke heeft. 

Gezond leven is genieten

Evenals er veel gelet wordt op het kopen van duurzaam voedsel, biologische ingrediënten of zelfs eigenhandig bepaalde groenten of planten gekweekt worden. Ontstaat er bij wijn ook een genot indien deze met liefde en respect behandeld wordt, vanaf het moment van aanschaf tot en met het glas waarin de wijn geserveerd wordt. Bespaar de momenten waarbij de wijn verkeerd bewaard is en door de gootsteen gegoten kan worden. Voorkom vieze gezichten of ontevreden gasten die de wijn verkeerd geserveerd krijgen. Creëer stijl, plezier en waarde aan de wijnbeleving dankzij de wijnklimaatkast. Een keuken met alles erop en eraan is een keuken waarbij de wijn ook een fatsoenlijke plek krijgt en onderdeel gaat uitmaken van de keuken. Lekker dineren en borrelen bij het keukeneiland met de juist gekoelde wijn binnen handbereik.

Share:

administrator