Voel je je beschaamd door al het afval in je auto wanneer een vriend je om een ​​ritje vraagt? Moet je om iets uit je achterbank te halen zorgvuldig navigeren door een hele hoop van mysterieuze vlekken? Probeer dit te voorkomen door je auto schoon te houden. Niemand rijdt graag in een rommelige auto, en elke opeenhoping van afval of vuil kan een stressvol woon-werkverkeer veranderen in een ronduit misselijkmakende ervaring. Daarom zijn hier een aantal dingen waarmee je rekening moet houden om je auto schoon te houden, te beginnen met: 

Controleer je schoenen voordat je instapt

We hebben allemaal dat moment gehad waarop we in onze auto’s stapten voordat we ons realiseerden dat onze schoenen bedekt zijn in een of andere viezigheid. Gezien hoe modderig, nat en stoffig de staat van je schoeisel kan zijn, zal je auto je bedanken voor het controleren van je schoenen voordat je de vierwieler instapt. Net als eten in je auto, is dit onbewust gemakkelijk te doen, maar het loont de moeite om een ​​beetje oplettend te zijn. Probeer dus om elke keer je schoenen te controleren voordat je je auto binnentreedt.  

Eet niet in je auto

Doe jezelf, je auto en je maag een plezier door zoveel mogelijk buiten je auto te eten. Zelfs als je voorzichtig bent met het weggooien van al je wikkels en voedselcontainers, zal eten in je auto onvermijdelijk leiden tot kruimels en andere losse stukjes voedsel in je tapijten en de scheuren tussen je stoelen. Dit advies lijkt vanzelfsprekend, maar zelfs de besten onder ons bezwijken af ​​en toe voor de verleiding van een snelle autosnack. Dit kan niet alleen je vierwieler vies maken, het kan ook gevaarlijk zijn als je achter het stuur eet. Je wilt liever niet je autoverzekering gebruiken vanwege een ongeval, dus eet niet in je auto!  

Neem afval mee als je weggaat

Als je iets uit dit artikel haalt, laat dat dan dit aan: laat geen afval achter in je auto! Dit geldt natuurlijk voor veel meer dan alleen drankverpakkingen en voedselverpakkingen. Probeer daarom alle losse voorwerpen mee te nemen wanneer je je auto verlaat. Dit betekent niet alleen het verwijderen van de lege blikjes en gebruikte tissues, het kan ook betekenen dat je losse papieren boeken of ongebruikte oplaadkabels meeneemt als je je auto verlaat. Hoe meer spullen zich op je achterbank opstapelen, hoe vervelender je auto zal zijn om schoon te maken, dus je kunt jezelf wat gemopper besparen door nu proactief te zijn.  

Vertrouw op de professionals

Het maakt niet uit hoe proactief je bent in het schoonhouden van je voertuig, het zal vuil worden. Dat is niets om je voor te schamen! Of het nu het resultaat is van een lange autorit, een bijzonder stoffige wandeling of slechts een week van echt stressvol woon-werkverkeer, je zult uiteindelijk merken dat je je stoelen moet stofzuigen en je tapijten moet wassen. Als die tijd komt, is er geen vervanging voor het kiezen van een full-service carwash. Dit bespaart je een aantal grote kopzorgen tijdens het schoonmaken en zorgt voor een diepere reiniging dan je zou krijgen als je het zelf zou doen. 

Share:

administrator