Duo rolgordijnen kunnen omschreven worden als de perfecte combinatie van jaloezieën en rolgordijnen. Door twee lappen stof met doorzichtige banden en banden in een kleur over elkaar heen te schuiven, bepaal je zelf hoeveel licht er binnenkomt. Deze gordijnen hebben het uiterlijk van jaloezieën, omdat ze met horizontale banden werken. Tegelijkertijd zijn ze gemaakt van stof en dat geeft ze weer een meer rolgordijn-achtig uiterlijk. Het voordeel van duo rolgordijnen is dat ze in elk interieur en elke kamer passen. Hier lees je meer over deze stijlvolle, praktische en veelzijdige vorm van raamdecoratie.

Voor verschillende situaties

Duo rolgordijnen zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen. Kies bijvoorbeeld voor een verduisterende stof en ze zijn ideaal voor slaapkamers, babykamers en kinderkamers. Voor badkamers, toiletten en keukens kies je voor duo gordijnen van een waterbestendig materiaal. Deze zijn gemakkelijk te reinigen en ook in vochtige ruimtes te gebruiken. Voor de kamers waar je weinig licht wilt verliezen, zoals de woonkamer, kies je voor een stof die licht doorlaat. Het voordeel daarvan is dat je nog steeds meer privacy ervaart, maar dat naar buiten kijken nog wel gewoon kan.

Je duo rolgordijnen ophangen

Een laatste punt om rekening mee te houden als je duo rolgordijnen gaat komen is hoe je ze wilt ophangen. Dit is belangrijk voor als je je afmetingen door moet geven. Voor een moderner uiterlijk hang je ze in het kozijn. Ze worden dan één met het raam en moeten daar exact in passen. Je kunt ze ook voor je kozijn hangen. Ze bedekken je raam dan volledig, wat een meer traditioneel uiterlijk geeft aan je groene gordijnen. Kom je er niet uit? Dan staat je specialist altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van je keuzes. De keuze voor duo rolgordijnen is in ieder geval gemakkelijk gemaakt.

Share:

administrator