Heb je een rond raam in huis waar je al een tijdje raamdecoratie voor zoekt? Maar weet je niet goed wat geschikt is? Dat is logisch, want een recht gordijn bij een rond raam is natuurlijk niet zo mooi. Misschien zijn shutters wel een goede optie voor jou, er zijn namelijk speciale shutters ontworpen voor ronde ramen. Shutters zijn binnenluiken met verstelbare houten lamellen die je makkelijk open en dicht kan doen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder en kom erachter!

De mogelijkheden

Bij een rond raam is het net zoals bij een recht raam mogelijk om shutters te plaatsen. Deze shutters moeten echter wel op maat gemaakt worden. Het voordeel daaraan is dat je alles precies zelf mag samenstellen. Er zijn twee soorten hout: Lindenhout en Paulownia hout. Deze zijn beide erg sterk, maar wel lichtgewicht. Daarnaast kan je ook kiezen uit twee kleuren: zwart, bruin en wit. Wil je de shutters graag in de badkamer of keuken hangen? Kies dan voor een speciale coating. Deze coating beschermt de shutters tegen hoge tempraturen, vet en vochtigheid. Als je shutters zonder coating ophangt in de badkamer is de kans groot dat het hout krom gaat trekken door het vocht.

Laat je adviseren

Raamdecoratie voor een rond raam is natuurlijk wat lastiger te maken dan voor een recht raam. Het is lastig om dit zelf goed in te meten en te monteren, dus daarom is het verstandig om een professional in de arm te nemen. Een professional kan jou goed adviseren over de juiste shutters. Ze komen dan aan huis om jou persoonlijk te adviseren. Ze meten het raam op en tonen gelijk de mogelijkheden. Tot slot maken ze een passende offerte voor alle ramen. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk de perfecte raamdecoratie hebt voor jouw raam.

Shutters op maat

Denk je dat shutters een aanvulling zijn voor jouw interieur? En overweeg je om shutters aan te schaffen? Neem dan een kijkje op de website van Van Eyck shutters en doe inspiratie op. Deze partij heeft een enorm aanbod en kan jou helpen bij het vinden van de perfecte shutters voor in het hele huis. Ze kunnen de zwarte shutters op maat maken, dus er is altijd iets voor jou! Wil je shutters kopen of meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Share:

administrator