Er zijn veel verschillende verpakkingen om producten in te verzenden. Welke verpakking het beste is voor jouw product, hangt af van verschillende factoren. Zo wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de grootte en het materiaal van het product. De verpakking moet het product namelijk goed beschermen. Ook de prijs van verzendverpakkingen speelt een rol bij de keuze. Genoeg om rekening mee te houden dus. Wij vertellen je welke verzendverpakking je het beste kan gebruiken voor jouw product. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Verzendzakken

Voor het versturen van kleding worden vaak verzendzakken gebruikt. Deze verpakking behoort tot één van de meest populaire verzendopties. De keuze voor verzendzakken is namelijk een stuk goedkoper dan verzenden in dozen. Een ander voordeel is dat deze verpakking weinig ruimte inneemt in de opslag van je bedrijf. Dus, heb jij een eigen kledingwebshop? Dan zijn de verzendzakken een goede en vooral goedkope optie voor jouw producten.

Verzenddozen

Verzenddozen worden veel gebruikt voor relatief grote producten, die goed beschermd moeten worden. Deze dozen kunnen niet in de brievenbus worden geleverd. Door te kiezen voor verzenddozen zorg je ervoor dat bijvoorbeeld elektronicaproducten, zoals een telefoon of camera, onbeschadigd aankomen bij de ontvanger. Het laatste waar je op zit te wachten is natuurlijk een ontevreden klant.

Brievenbusdozen

Voor het verzenden van kleine producten is het gebruik van grote verzenddozen niet praktisch. Het gebruik van brievenbusdozen is hiervoor de beste optie. Of je het product in een brievenbusdoos kan verzenden, hangt natuurlijk af van het formaat. De brievenbusdoos zorgt net als een normale verzenddoos voor goede bescherming en stevigheid. Een voordeel is dat de klant niet thuis hoeft te zijn om het pakketje aan te nemen. Vaak is het ook een goedkopere optie dan de normale verzenddozen.

Enveloppen

Over het algemeen zijn enveloppen de meest goedkope optie om te gebruiken als verzendverpakking. Enveloppen kan je gebruiken om kleine producten in te versturen die niet veel bescherming nodig hebben. Denk hierbij aan ringen, armbanden of andere sieraden. Ben je toch bang dat je product beschadigd? Kies dan voor bubbel enveloppen; deze bieden extra bescherming.

Verzendverpakkingen nodig?

Ben jij op zoek naar verzendverpakkingen voor jouw bedrijf? Of ben je misschien actief je eigen kleding aan het verkopen en heb je goede verzendzakken nodig? Bij Rotimshop.nl vind je een groot aanbod aan verschillende verzendverpakkingen. Rotimshop biedt veel verschillende verpakkingsmogelijkheden om jouw product veilig bij de klant te leveren. Tot deze mogelijkheden behoren ook duurzame verpakkingen.

Share:

administrator