Het is altijd vervelend wanneer een werknemer langdurig ziek is. Daarom is het wel zo leuk om diegene te laten weten dat jij als werkgever aan hem of haar denkt. Er zijn verschillende manieren om dit aan te pakken. Een kaartje is altijd goed, maar het is extra leuk als je een originele manier kunt vinden om die collega even in het zonnetje te zetten. In deze blog delen we een aantal ideeën zodat jij inspiratie op kunt doen op dit gebied!

Groeipapier met opdruk

Als je op zoek bent naar een originele manier om je zieke collega een hart onder de riem te steken zou je kunnen kijken of bedrukt groeipapier misschien iets voor je is. Zoek een vrolijke kaart van groeipapier uit en laat deze bedrukken met een beterschapswens van jou en je collega’s. Het groeipapier bevat zaadjes, de zieke kan het groeipapier vervolgens in de aarde begraven en dan na verloop van tijd een mooie bloem of gezellig plantje verwachten!

Brievenbuscadeau met thema

Verras je zieke collega met een leuke giftbox door een brievenbuscadeau met thema te bestellen. Dit zijn leuke geschenkpakketjes met gepersonaliseerde items erin die makkelijk door de brievenbus passen. Op die manier kun je je collega thuis verrassen met een leuk cadeau. De brievenbuscadeaus zijn in verschillende thema’s te verkrijgen, zoals een BBQ- of strandthema of een brievenbuscadeau met handige gadgets erin.

Spelletjes met logo

Als je langdurig thuis zit door een ziekte of blessure is het wel zo leuk om iets te doen te hebben. Daarom is het een goed idee om de zieke collega op te vrolijken met een leuk spel namens het bedrijf. Kijk dan eens online wat er het beste bij die collega zou passen en laat dit spel voorzien van een leuke opdruk of het logo van je bedrijf. Je kunt dan denken aan een puzzel, speelkaarten of een dobbelspel met logo. Je kunt ook een beachballset of strandbal laten bedrukken voor als de collega deze zomer weer op de been is!

Bedrijfspakketje

Laat de zieke werknemer weten dat je aan hem of haar denkt door een pakketje op te sturen met gepersonaliseerde items waar de bedrijfsnaam op staat. Als de collega dan weer beter is kan hij of zij zo weer aan de slag! Laat dan notitieblokjes bedrukken en voeg pennen met logo toe. De pennen van Maxilia zijn dan een goede keuze. Hier kun je namelijk pennen in veel verschillende kleuren en van diverse materialen vinden. Zo’n bedrijfspakketje is ook handig wanneer een collega noodgedwongen thuis moet werken. Voeg dan een customized USB-stick en powerbank toe en de geblesseerde collega heeft alles tot zijn of haar beschikking!

Traditionele beterschapswens

Wil je het liever toch wat traditioneler aanpakken en toch een kaart of fruitmand sturen? Ook hier kun je iets persoonlijks van maken. Je kunt bijvoorbeeld een extra grote kaart uitzoeken en al je collega’s er een persoonlijke groet in laten schrijven. Ook de fruitmand kun je personaliseren door het fruit te laten voorzien van het logo van je bedrijf! Zo zal de zieke zeker merken dat jij als werknemer betrokken bent. 

Share:

administrator