Denk je al langere tijd na over het starten van een eigen bedrijf? Wacht niet langer en zet een eerste stap, door bijvoorbeeld te werken aan een concreet ondernemingsplan. Door je dromen en ideeën langzaamaan om te zetten naar een degelijke en doordachte aanpak, merk je al snel of ze daadwerkelijk realiseerbaar zijn. Zoek uit wie er straks binnen de doelgroep van je onderneming valt? Is deze groep potentiële klanten groot genoeg om je bedrijf winstgevend te kunnen maken? Welke middelen heb je nodig voor de eerste batch met producten? Kies je voor het produceren ervan, of koop je de producten elders in? Mogelijk heb je een startkapitaal nodig, wat het interessant maakt om alvast eens met een financieel adviseur te spreken. Ook hulp van een ervaren ondernemers coach bij Qredits kan van pas komen. Een coach weet voor welke valkuilen je als startende ondernemer moet waken op basis van eigen ervaringen. Het biedt houvast en geeft zekerheid!

Aanvragen van een eerste zakelijk krediet voor je onderneming 

De hulp van een ervaren coach wordt aangeboden bij het afsluiten van een zakelijk krediet via Qredits. Deze partij biedt verschillende soorten kredieten aan, afhankelijk van de fase waarin jouw bedrijf zich bevindt. Als startende ondernemer kun je kiezen voor een klein bedrijfskrediet, denk aan een bedrag tot 50.000 euro, om te investeren in je productiecapaciteit en eerste marketingcampagnes. Naarmate je groeit komt een vergelijkbaar krediet van pas om de volgende stap te zetten. Denk aan de uitbreiding van je productiecapaciteit met een tweede of zelfs derde machine. 

Ook voor grotere zakelijke kredieten, zoals een bedrijfshypotheek tot 250.000 euro, kun je bij deze partij terecht. Dergelijke kredieten zijn nodig wanneer je bijvoorbeeld investeert in een eigen bedrijfspand. 

Goed moment om van start te gaan als ondernemer 

In de huidige tijd is het opstarten van een eigen onderneming meer dan het overwegen waard. De krapte op de arbeidsmarkt maakt het heel interessant om de sprong in het diepe te wagen. Merk je na verloop van tijd dat het ondernemen niet bij je past? In dat geval is er voldoende werkgelegenheid om al snel weer in loondienst aan de slag te gaan voor een werkgever. Geef je droom echter niet te snel op! Een coach helpt je door de lastige fases van het ondernemerschap heen te komen. Ondernemen gaat nou eenmaal met vallen en opstaan, met successen en teleurstellingen. 

Share:

administrator