Als werknemer van Albert Heijn heb je toegang tot het intranet van het bedrijf, genaamd AH Sam. Hier kun je al je persoonlijke gegevens vinden, waaronder je rooster, loonstroken en beschikbaarheid. Om toegang te krijgen tot deze informatie, dien je eerst in te loggen op AH Sam. Hieronder vind je een stapsgewijze handleiding over hoe je dit kunt doen.

Benodigde tijd: 2 minuten.

 1. Stap 1: Ga naar de website van Albert Heijn

  Om in te loggen op AH Sam, dien je eerst naar de website van Albert Heijn te gaan. Dit kan via de volgende link: www.ah.nl. Je kunt ook direct naar de inlogpagina van AH Sam gaan door op de volgende link te klikken: https://ahsam.ahold.com. Dit brengt je naar de inlogpagina van AH Sam.

 2. Stap 2: Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in

  Op de inlogpagina van AH Sam zie je twee invulvelden. Hier dien je je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Je gebruikersnaam is hetzelfde als het AH Sam-account dat je van je werkgever hebt ontvangen. Als je dit niet meer weet, kun je contact opnemen met de HR-afdeling van Albert Heijn om je gebruikersnaam te achterhalen.
  Als je je gebruikersnaam hebt ingevoerd, dien je je wachtwoord in te voeren. Dit is een uniek wachtwoord dat je zelf hebt gekozen bij het aanmaken van je AH Sam-account. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je op de knop ‘wachtwoord vergeten’ klikken. Je ontvangt dan per e-mail instructies over hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

 3. Stap 3: Controleer je gegevens

  Als je zowel je gebruikersnaam als wachtwoord hebt ingevoerd, dien je te controleren of deze gegevens correct zijn. Als dit het geval is, kun je op de knop ‘inloggen’ klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de startpagina van AH Sam.

 4. Stap 4: Navigeer naar de juiste pagina

  Zodra je bent ingelogd op AH Sam, kun je navigeren naar de pagina waar je de informatie kunt vinden die je nodig hebt. Zo kun je bijvoorbeeld je rooster bekijken door te klikken op de knop ‘rooster’ in het menu aan de linkerkant van de pagina. Je kunt ook je loonstroken bekijken door te klikken op de knop ‘loonstroken’. Als je vragen hebt over hoe je de juiste informatie kunt vinden, kun je contact opnemen met de HR-afdeling van Albert Heijn.

 5. Stap 5: Log uit als je klaar bent

  Als je de informatie hebt gevonden die je nodig had, dien je uit te loggen bij AH Sam. Dit is belangrijk om te voorkomen dat iemand anders toegang krijgt tot je persoonlijke gegevens. Je kunt uitloggen door op de knop ‘uitloggen’ te klikken in het menu aan de linkerkant van de pagina.

Handige tips voor AH Sam

Inloggen op AH Sam als werknemer van Albert Heijn is een eenvoudig proces dat slechts enkele stappen omvat. Door de bovenstaande stappen te volgen, kun je snel toegang krijgen tot je persoonlijke informatie op het intranet van Albert Heijn. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat je je gebruikersnaam en wachtwoord veilig bewaart en alleen deelt met degenen die geautoriseerd zijn om toegang te hebben tot je account.

Als je problemen ondervindt bij het inloggen op AH Sam, kun je contact opnemen met de HR-afdeling van Albert Heijn voor hulp. Zij kunnen je helpen bij het achterhalen van je gebruikersnaam of het resetten van je wachtwoord als je deze bent vergeten. Daarnaast kunnen ze je ook helpen bij het vinden van de juiste informatie op AH Sam, zoals je rooster of loonstroken.

Het is ook belangrijk om te onthouden om uit te loggen bij AH Sam als je klaar bent met het bekijken van je persoonlijke gegevens. Door uit te loggen, voorkom je dat anderen toegang krijgen tot je account en persoonlijke informatie.

In het algemeen biedt AH Sam een handige en efficiënte manier om toegang te krijgen tot persoonlijke informatie als werknemer van Albert Heijn. Met de juiste inloggegevens en beveiligingspraktijken kun je snel en gemakkelijk toegang krijgen tot de informatie die je nodig hebt om je werk te doen.

Inloggen op Go!

Als u inlogt op AH Sam, kunt u ook een kijkje nemen bij Go! Bij Go! kunt u uw beschikbaarheid doorgeven, ook kunt u in dit systeem uw vakantie aanvragen en uw loonstrookje bekijken.

Veelgestelde vragen

Wat moet u doen als uw AH Sam account geblokkeerd wordt?

Uw AH Sam-account wordt tegenwoordig erg snel geblokkeerd. Je hoeft bijvoorbeeld maar een keer te vaak je wachtwoord verkeerd ingevuld en je bent al de sjaak. Meestal kun je zelf uw account deblokkeren. Je zult hiervoor antwoord moeten geven op de veiligheidsvragen die u gegeven hebt toen u uw account aangemaakt hebt. 

Hoe reset u uw wachtwoord op AH Sam?

Als je je wachtwoord wil veranderen, kun je dit op een vrij simpele manier doen. Als je bij het inlogscherm bent kun je klikken op ‘stel je nieuwe wachtwoord in’. Hier klikt u op, vervolgens moet u uw PNL-nummer invullen en uw antwoorden geven op de veiligheidsvragen. Vervolgens kunt u uw wachtwoord veranderen. 

Share:

editor