Als werknemer van de Albert Heijn hebt u een account bij AH Sam. AH Sam is het intranet van Albert Heijn. Hier kunt u al uw gegevens vinden zoals uw rooster, de loonstroken en uw beschikbaarheid.’

Inloggen bij AH Sam

Als u wilt inloggen AH Sam, moet u naar de site van Ahold Delhaize gaan. Ahold Delhaize is het moederbedrijf van Albert Heijn. U komt via de site van Ahold Delhaize bij een inlogscherm terecht. U zult moeten inloggen met uw PNL-code en uw wachtwoord. Het kan ook zijn dat u niet in de Albert Heijn-winkel zelf werkt, maar in een distributiecentrum. Dan zal u moeten inloggen bij Sam DC. Het vorige intranet van de Albert Heijn was AH Plaza, dit is niet meer in werking en hier zult u dus niet meer in kunnen loggen. Als het niet lukt met inloggen of er is een probleem met uw inloggegevens, kunt u contact opnemen met uw werkgever.

Inloggen op Go!

Als u inlogt op AH Sam, kunt u ook een kijkje nemen bij Go! Bij Go! kunt u uw beschikbaarheid doorgeven, ook kunt u in dit systeem uw vakantie aanvragen en uw loonstrookje bekijken.

Veelgestelde vragen

Wat moet u doen als uw AH Sam account geblokkeerd wordt?

Uw AH Sam-account wordt tegenwoordig erg snel geblokkeerd. Je hoeft bijvoorbeeld maar een keer te vaak je wachtwoord verkeerd ingevuld en je bent al de sjaak. Meestal kun je zelf uw account deblokkeren. Je zult hiervoor antwoord moeten geven op de veiligheidsvragen die u gegeven hebt toen u uw account aangemaakt hebt. 

Hoe reset u uw wachtwoord op AH Sam?

Als je je wachtwoord wil veranderen, kun je dit op een vrij simpele manier doen. Als je bij het inlogscherm bent kun je klikken op ‘stel je nieuwe wachtwoord in’. Hier klikt u op, vervolgens moet u uw PNL-nummer invullen en uw antwoorden geven op de veiligheidsvragen. Vervolgens kunt u uw wachtwoord veranderen. 

Share:

editor