Parnassys is een leerlingvolgsysteem. Ook kun je hier administratieve gegevens invoeren. Parnassys is het meest bekende leerling administratie leerlingvolgsysteem dat gebruikt wordt door Nederlandse basisscholen. 

Inloggen bij Parnassys

Ouders, docenten en andere personen die relevant zijn voor de ontwikkeling van het kind, kunnen inloggen in dit systeem. Dit kan op de volgende manier.

Als u wilt inloggen op dit systeem, moet u naar parnassys.nl gaan. Rechtsboven in kunt u klikken op ‘inloggen in parnassys’. U komt terecht bij de inlogpagina. Hier kunt u uw inloggegevens invullen. Vervolgens klikt u op inloggen. 

Ouderportaal Parnassys

Als ouder van uw kind, krijgt u inloggegevens vanuit de school. Als u ingelogd bent op Parnassys kunt u de gegevens van uw kind bekijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cijfers en de ontwikkeling van uw kind. Dit is erg prettig, want zo kunt u op de hoogte gehouden worden van de vorderingen.

Parnassys draagt bij aan een stukje betere communicatie tussen de ouders en de school. De ouderbetrokkenheid is een erg belangrijk onderdeel van de ontwikkeling en natuurlijk voor de school, die hierdoor verbeterd kan worden. Als u gescheiden bent, krijgen allebei de ouders een inlogcode.

Veelgestelde vragen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, is er nog geen reden voor paniek. U kunt uw wachtwoord simpel veranderen. Als u bij het inlogscherm bent, kunt u klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Als u uw gebruikersnaam en e-mailadres invult en daarna op ‘Nieuw wachtwoord opvragen’. Dan ontvangt u een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord. Binnen een paar seconden kunt u weer opnieuw inloggen.

Ik ben al mijn gegevens kwijt, wat moet ik doen?

Bij het kwijtraken van uw gegevens, kunt u contact opnemen met de school. De school kunt uw nieuwe gegevens via de mail doorsturen. 

Share:

editor