Binckbank is een Nederlandse online beleggersbank, ook is deze bank beursgenoteerd. Dit bedrijf heeft zichzelf op de markt gezet als goedkope beleggersbank. Binckbank vindt het dus belangrijk dat ze goedkoop zijn met service en transactiekosten. Hieronder wordt verteld hoe u kunt inloggen bij Binck.

Beleggen bij Binck

Bij Binck kunt u op verschillende manieren beleggen. Beleggen kan bijvoorbeeld met verschillende pakketten bij Binck. Bent u geïnteresseerd in beleggen voor een langere periode en wilt u de kosten zo laag mogelijk te houden? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het basispakket van Binck.

Hoe word je klant bij Binck?

Wilt u een klant worden bij Binck, maar weet u niet zo goed hoe? Met deze stappen bent u binnen een handomdraai klant bij Binck.

Als eerst gaat u naar binck.nl, klik rechtsboven in op ‘Word klant’. Eerst is het belangrijk om een informatiepakket aan te vragen. Als u een particulier bent, kunt u beginnen met het invullen van de vragenlijst. Als u een eigen bedrijf hebt, moet je de bedrijvenlijst invullen. Vervolgens is het tijd om uw product uit te kiezen. Vul uw gegevens in en overige zaken die belangrijk zijn. Klik vervolgens op ‘versturen’. Het informatiepakket hebt u in de meeste gevallen met twee werkdagen in huis. De laatste stap is het activeren van uw rekening.

Inloggen bij Binck

Als u een pakket hebt gevonden en u wilt zo snel mogelijk aan de slag, is het van belang om in te loggen op uw Binck-account. U kunt erg snel en simpel inloggen.

Ga naar de website van Binck.nl. Rechtsboven in het scherm kunt u klikken op ‘klant worden’. U moet uw gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Meestal is gebruikersnaam gelijk met je rekeningnummer. Dit kan je na het inloggen erg makkelijk veranderen.

Veelgestelde vragen

Hoe opent u een rekening bij Binckbank?

Een rekening kunt u simpel aanvragen. Via hun site kunt u een keuze maken voor het zelf beleggen, of het laten beleggen. Als u eenmaal de rekening hebt geopend kunt u gemakkelijk geld overmaken, dit gaat via iDEAL.

Wachtwoord vergeten, wat nu?

Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen probleem! Als u bij het inlogscherm bent aangekomen kunt u op ‘wachtwoord vergeten?’ klikken. U zult dan uw gebruikersnaam en e mailadres moeten invullen. Vervolgens krijgt u een mail in uw inbox en zult u verder worden geholpen.  

Share:

editor