Privacy is een groot en belangrijk deel van het leven. Tegenwoordig zijn er steeds meer nieuwsberichten over dat onze privacy is of wordt geschonden. Denk aan je telefoon. Maakt niet uit of je hem aan of uit hebt staan, hij stuurt altijd een gps-signaal. Als je bijvoorbeeld een iPhone hebt dan moet je inloggen met een Google account. Het gps-signaal wordt naar Google doorgestuurd en zij kunnen die informatie weer doorverkopen aan adverteerders. De privacy van gewone burgers wordt steeds meer geschonden en mensen missen het gevoel van veilig zijn. En het ergste is dat mensen zich zelfs niet in hun eigen huis veilig voelen.

Veilig voelen in je eigen huis

De belangrijkste plek waar jij je veilig wil voelen is natuurlijk in je eigen huis. Dit is jouw plek en de plek waar jij je volledig kan ontspannen. Tegenwoordig filmt iedereen ook al het rare wat iedereen doet. Sta jij gewoon te dansen in je woonkamer? Kan het filmpje opeens op verschillende sociale media staan. Dit geeft mensen een niet veilig gevoel. Je kan natuurlijk je gordijnen dicht doen maar dan kun je ook niet meer genieten van het prachtig stralend zonlicht. Jij wil je thuis compleet op je gemak voelen dat en dat moet ook gewoon mogelijk zijn. Gelukkig bestaat er een simpele oplossing die je makkelijk en snel kan bestellen via Ilumio.nl.

Oneindig veel mogelijkheden

Een simpele oplossing om meer privacy te creëren in je eigen huis is door het installeren van jaloezieën, en dan vooral de jaloezieën van ilumio. Bij dit bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden en kunnen ze perfect hebben met je keuze stress. Ilumio is bekend van Vtwonen op RTL dus ze hebben veel ervaring met het kiezen van de juiste jaloezieen bij het juiste interieur. Eén van hun keuzes is aluminium jaloezieen. Vooral bij een strak interieur passen deze het beste. Een voordeel van aluminium jaloezieën is dat ze vochtbestendig zijn dus ze kunnen makkelijk voor je badkamerraam. Ook zijn ze vuilbestendig! Je hoeft alleen maar even over heen te gaan met een vochtige doek en ze stralen weer als nieuw. Er is wel een nadeel en dat is dat aluminium jaloezieen niet heel fijn klinken. Ze galmen heel snel in een open ruimte en dit kan kil overkomen.

Hout of PVC

Voor jaloezieen bij ilumio zijn er nog twee mogelijkheden: hout of PVC. Houten jaloezieën zorgen voor een warme en natuurlijke sfeer in je huis. Het hout zorgt voor een hele mooie combinatie met het zonlicht wat door de lamellen heen schijnt. Het zorgt voor een rustige sfeer in je huis en je krijgt er een goed gevoel van privacy door. Ook als je niet houdt van de look van natuurlijk hout kun je houten jaloezieën nemen. Bij ilumio zijn verschillende mogelijkheden om de jaloezieën te verven in jouw gekozen kleur. Een nadeel van houten jaloezieën is dat ze nogal zwaar zijn. Hierdoor zijn ze niet geschikt voor hele grote raampartijen.

Voordelig en makkelijk

PVC is de laatste optie. PVC jaloezieën zijn goedkoop en hebben de uitstraling van natuurlijk hout. Eigenlijk is dit een combinatie van alle voordelen van de andere twee soorten. PVC jaloezieën zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te houden net als aluminium jaloezieen. Ook zorgen PVC jaloezieën voor een natuurlijk uitstraling en rust in je huis. Omdat het alleen lijkt op hout is het veel lichter en dan het op maat worden gemaakt voor alle ramen. Jaloezieen van ilumio zijn dus de perfecte oplossing om je privacy terug te laten keren in je huis. Je kan met een veilig gevoel weer rondlopen en zo gek doen als je maar wil. Het is tenslotte jouw huis.

Share:

administrator