Ben jij wel toe aan een heerlijke vakantie waar je heerlijk kan gaan ontspannen en genieten van alle luxe faciliteiten? Dan is een luxe vakantie precies waar je aan toe bent. Er zijn natuurlijk vele bestemmingen waar je naartoe kan gaan voor een luxe vakantie. Wil jij graag weten welke bestemmingen echt zorgen voor een optimale luxe vakantie? Lees dan snel verder! 

1. Ibiza 

Ibiza staat natuurlijk vooral bekend om de vele feestjes die hier worden gegeven en allerlei soorten clubs dat ze hier hebben. Natuurlijk is dat niet het enige dat Ibiza heeft aan te bieden. Je kan hier ook heerlijk gaan ontspannen in de warme zon met een lekker drankje naast je. Dit kan je zowel doen bij het strand, bij een beachclub of bij het hotel zelf. 

Het is natuurlijk ook belangrijk dat je een goede plek kiest waar je gaat overnachten. Je hebt natuurlijk erg veel keuze op Ibiza. Je kan het eigenlijk zo luxe maken als je zelf zal willen. Wil je bijvoorbeeld een all-inclusive hotel of wil je toch een ander soort hotel? Je kan natuurlijk ook gaan kijken naar de faciliteiten van het hotel, denk bijvoorbeeld aan een zwembad of een sportschool. 

Ben je toe aan een vakantie zonder kinderen? Dan heb je hier ook specifieke hotels voor die alleen volwassenen toe laten. Als je hieraan toe bent, dan wordt het zeker aangeraden om hiernaartoe te gaan. 

Uiteraard zijn er ook vele activiteiten die je kan doen als je op Ibiza bent. Vaak wordt het aanbevolen om een auto te huren, want dan kom je uiteraard over een stuk sneller. 

2. Santorini, Griekenland

Een andere heerlijke bestemming om naartoe te gaan voor je vakantie is Santorini in Griekenland. Mensen zeggen vaak dat Santorini het Ibiza is van Griekenland. Dit is natuurlijk een erg mooi compliment en kan ook zeker een reden zijn om het eiland te bezoeken.

Als je op vakantie gaat naar Santorini, kan je hier echt heerlijk ontspannen en ook hier kan je genieten van allerlei luxe faciliteiten. Dit ligt wederom natuurlijk ook aan de accommodatie waar je verblijft. In Santorini heb je allerlei leuke plekjes waar je naartoe kan gaan die echt het bezoeken waard zijn en ook erg leuk. Je hebt hier uiteraard ook allemaal lekkere terrasjes en leuke winkels waar je naartoe kan gaan. 

Santorini staat vooral bekend om de vele witte huisjes en andere gebouwen die hier staan. Dit is een erg mooi gezicht en is ook een prachtige achtergrond voor je vakantiefoto’s. Sowieso zijn er veel plekken in Santorini die erg geschikt zijn voor je vakantiefoto’s, want het is hier echt prachtig! 

3. Canarische Eilanden

Wil je graag naar een lekker warm land op vakantie met een heerlijk zonnetje? Dan zijn de Canarische Eilanden een fantastische bestemming voor je. Op alle eilanden kan je heerlijk ontspannen en allerlei leuke activiteiten doen. Zelfs in de winter zijn de Canarische Eilanden zeker het bezoeken waard en is het er alsnog prima weer. 

Door het lekkere weer krijg je hier helemaal het vakantiegevoel en heb je helemaal zin om aan het strand te gaan liggen of lekker te gaan zwemmen in de oceaan. Ben je niet zo toe aan zwemmen in de oceaan? Dan kan je ook met een bootje gaan varen. Dit is een erg leuke activiteit om te doen en op deze manier kan je op een prachtige manier de eilanden bekijken.

Als je graag een culinaire reis wilt maken, dan zijn de Canarische Eilanden ook echt een aanrader. Vooral de eilanden als Tenerife of La Gomera zijn echte culinaire eilanden. Je kan hier heerlijke gerechten eten.

Veelgestelde vragen:

Is Ibiza geschikt voor een strandvakantie?

Zeker, Ibiza is echt een geschikte vakantieplek voor een strandvakantie!

Heeft Santorini de bekende witte huisjes?

Ja, in Santorini zijn er allemaal witte leuke huisjes en winkels.

Zijn er Canarische Eilanden die geschikt zijn voor een culinaire vakantie?

Zeker, er zijn verschillende eilanden die erg geschikt zijn voor een culinaire vakantie, bijvoorbeeld Tenerife.

Share:

editor