Heb je binnenkort groot nieuws te vertellen? Er zijn vele manieren om je zwangerschap aan te kondigen. Tegenwoordig heb je ook erg creatieve manieren om dit aan te kondigen. Wil je het graag op zo’n originele manier doen? Lees dan snel verder en wie weet kondig jij binnenkort je zwangerschap op een originele manier aan!

1. Filmposter

Kijken jullie graag naar films of gaan jullie graag naar de bioscoop? Dan is het een erg leuk en origineel idee om het aan te kondigen via een filmposter. Het is wel handig als jij je zwangerschap wilt aankondigen op deze manier dat je wel een beetje kan bewerken, want dan wordt het natuurlijk nog een mooiere aankondiging.

Er zijn enorm veel filmposters waar je uit kan kiezen. Het is natuurlijk het leukste om een film te kiezen die jullie allebei erg leuk vinden, kies bijvoorbeeld één van jullie lievelingsfilms, dat is natuurlijk het leukste om te doen.

2. Kraskaart 

Wil jij toch je zwangerschap wat simpeler aankondigen, maar wel wat creatiever aanpakken? Dan kan je het natuurlijk altijd nog met een kaartje doen. Tegenwoordig kan je zelf ook je eigen kraskaart maken. Hoe leuk is het dat je een leuke tekst op je kaart zet en je vrienden en familie de rest moeten krassen om de echte boodschap te lezen?

Dit zorgt ervoor dat je het toch nog een beetje spannend houdt, maar ook een creatieve manier om het te vertellen. Er zijn verschillende sites waar je een kaart kan bestellen die je moet krassen. Neem dus vooral eens een kijkje online. Een ander groot voordeel aan het op deze manier aankondigen is dat het niet duur is.

3. Grote broer of zus

Als je al een kindje hebt en die wordt grote broer of zus kan je het ook op die manier vertellen. Zo kan je bijvoorbeeld een shirtje halen waar een tekst op staat waardoor het duidelijk wordt. Je hebt erg veel shirts waar een tekst op staat, zoals ‘Ik word grote broer’ en deze heb je ook als je kindje een grote zus wordt. 

Er zijn nog heel veel andere manieren om samen met je andere kindje aan te kondigen dat je zwanger bent. Zo kan je bijvoorbeeld een foto maken als je eerste kindje in een hoge stoel zit, als je daarnaast ook een kinderstoel zet kan je daar bijvoorbeeld een bordje gereserveerd op zetten. Zo heb je toch een leuke manier om je zwangerschap aan te kondigen. 

Vaak vinden kinderen het ook erg leuk om ook betrokken te zijn bij het vertellen.

4. Cadeaudoos

Als je het nog tegen de vader moet zeggen dat je zwanger bent is het natuurlijk ook erg leuk om dit te doen op een creatieve manier. Zo kan je bijvoorbeeld een cadeaudoos klaarmaken. Je hebt hier niet heel veel voor nodig, wat je hier wel nodig voor hebt, is onder andere een cadeaudoos, want hier doe je natuurlijk alles in. Er zijn vele voorwerpen die je hierin kan doen. Je kan bijvoorbeeld een knuffel erin doen, maar ook een rompertje is een erg leuk idee om erin te doen. Het maakt dus eigenlijk niet zoveel uit wat je erin doet, als het maar duidelijk is dat je een kindje krijgt. 

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld je zwangerschapstest erin te doen of een foto van de echo. Zoals al eerder is vernoemd kan je allerlei voorwerpen in de doos doen. 

Kan je shirts halen voor je eerste kindje om je zwangerschap aan te kondigen?

Zeker, er zijn verschillende shirts voor je eerste kindje waar bijvoorbeeld op staat ‘Ik word grote broer!’. 

Wat kan je in een cadeaudoos doen om je zwangerschap aan te kondigen?

Er zijn verschillende voorwerpen die je erin kan doen. Denk bijvoorbeeld aan een romper of een zwangerschapstest.

Kan je je zwangerschap aankondigen via een filmposter?

Zeker, als jullie erg van films houden is het erg leuk om een filmposter te maken met iets baby’s-gerelateerd.

Share:

editor