Wil jij graag een leuk cadeau geven aan je partner? Heeft je partner het bijvoorbeeld verdiend door een grote prestatie? Of wil je gewoon even laten zien dat je van hem of haar houdt? Een cadeau geven kan best moeilijk zijn als je niet weet wat te geven. Wil jij graag weten welke cadeaus je bijvoorbeeld kan geven? Lees dan snel verder! 

1. Bos bloemen

Een bos bloemen geven als een cadeau voor je partner kan dan wellicht een beetje cliché overkomen, maar het kan wel erg leuk zijn om zowel te geven als krijgen. Je kan natuurlijk naar de bloemenwinkel gaan en daar een erg mooie bos bloemen halen. Het is ook erg leuk om zelf een keer bloemen te gaan plukken, bijvoorbeeld. Of een keer iets anders halen als een bos bloemen. Je kan bijvoorbeeld ook een doos vol rozen geven of bloemen die in een hartjesvorm zijn neergezet.

Er zijn erg veel manieren van een bos bloemen kiezen. Denk dus ook een keer na over wat anders, een andere manier van bloemen geven. Je hebt tegenwoordig ook hele leuke teddyberen en die zijn ook helemaal gemaakt van rozen. Houd je partner dus van een prachtig bos bloemen? Haal die dan ook zeker, want je kan iemand hier erg gelukkig mee maken!

2. Fotoboek

Hebben jij en je partner al heel wat foto’s samen gemaakt? Dan kan het een erg leuk idee zijn om zelf een fotoboek te maken. Je kan hier allerlei soorten foto’s in plakken. Uiteraard doe je hier de leukste foto’s in, maar het kan ook erg leuk en grappig zijn als je de wat ‘gekkere’ foto’s hierin doet. Zo kan je partner altijd met een glimlach naar deze foto’s kijken. 

Je kan bij meerdere websites of bedrijven een fotoboek laten maken. Er zijn dan ook verschillende soorten stijlen van een fotoboek die je kan maken. Je kan ook beginnen met helemaal niks en het echt helemaal zelf personaliseren naar hoe jij het wilt. Als je de foto’s hebt uitgekozen, dan kan je ook zelf bepalen welke foto’s je op welke pagina wilt. Zo kan je bijvoorbeeld de foto’s op volgorde zetten van ‘oude’ foto’s naar de meest recente foto’s. Kijk ook zeker goed hoe de voorkant wordt van het fotoboek, want ook dit is belangrijk en het is ook erg leuk om een voorkant te hebben met een mooie foto van jullie van twee. 

3. Sieraden

Je kan eigenlijk iedereen wel blij maken met het geven van sieraden, want erg veel mensen vinden dit erg mooi en kunnen er ook echt wat mee. Je kan ook bijvoorbeeld kettingen geven die op elkaar lijken, zo kan je bijvoorbeeld gaan matchen met elkaar en dat is ook een erg leuk en geliefd idee. 

Er zijn natuurlijk erg veel ideeën aan het geven van sieraden als cadeau. Zo kan je bijvoorbeeld een ring gaan geven, hier kan je ook nog eens wat persoonlijks inzetten, denk aan een lieve tekst. Uiteraard kan je dit ook gaan doen met een armband. Ook hier kan je een tekst in zetten of de datum dat jullie een relatie kregen is ook vaak een tekst wat terugkomt in een armband of een ring.

Je kan ook een ketting gaan geven, wederom kan hier een tekst in. Het kan ook erg leuk zijn om een ketting te geven waar een foto in staat. Op deze manier kan je partner altijd naar een mooie foto kijken van jullie twee. 

4. Uit eten gaan

Officieel is dit misschien niet een fysiek cadeau, maar het kan wel erg leuk voor je partner zijn om samen ergens te gaan eten. Wil je er toch nog een soort van een cadeau van maken? Dan kan je bijvoorbeeld aan het einde van het etentje het betalen. Zo geef je het toch nog een soort van cadeau dat je uit eten bent gegaan. 

Heeft je partner een lievelingsrestaurant of hebben jullie een ‘speciaal’ plekje waar jullie graag heen gaan? Dan is het natuurlijk erg leuk om hiernaartoe te gaan en daar gezellig te eten met elkaar. Op deze manier weet je ook zeker dat je partner het een leuk restaurant vindt en ook nog eens lekker. Dat is natuurlijk helemaal handig en komt altijd goed uit. 

5. Muziekglasplaat 

Dit cadeau klinkt misschien niet heel bekend en ken je wellicht helemaal niet, maar het is wel een erg leuk cadeau. Het is vooral een leuk cadeau als je partner graag naar muziek luistert of zelf echt muzikaal is. 

Deze muziekglasplaat kan je online gemakkelijk maken en zelf personaliseren zoals je hem wilt. Kies eerst een leuke foto van jullie uit die je wel op zo’n plaat zal willen. Vervolgens is het de bedoeling dat je een lied uitkiest dat je mooi vindt of juist romantisch, maar het kan ook een speciaal liedje zijn die jullie samen hebben. Dit nummer zet je dan onder de foto en vaak gaat het dan lijken alsof je het nummer afspeelt en jullie foto de albumcover is. 

Share:

editor