Ben je nog op zoek naar een romantische bestemming voor je huwelijksreis? Ga je binnenkort trouwen, maar heb je nog geen idee waar de huwelijksreis naartoe gaat? Welke plekken zijn nou echt romantisch? Lees snel verder en wie weet heb jij je huwelijksreis hierna geboekt!

1. Curaçao 

Hebben jullie zin om op jullie huwelijksreis heerlijk te ontspannen en lekker te gaan zonnebaden op een strand? Dan is Curaçao wel wat voor jullie huwelijksreis. Curaçao ligt in het Caraïbische gebied. Weet wel dat het een hele vliegreis is, in totaal zit je maar liefst tien uur in het vliegtuig.

Er zijn natuurlijk vele redenen om naar Curaçao te gaan, maar voor velen zijn de prachtige witte stranden een reden om er naar toe te gaan. De gemiddelde temperatuur in Curaçao is 27 graden, hoe heerlijk is dat?

Een ander voordeel van Curaçao is dat er vaak nog Nederlands wordt gesproken, dat scheelt ook een stuk. 

Als jullie gaan voor een rustige huwelijksreis dan is Curaçao een goede bestemming voor jullie.

2. Costa Rica

Als jullie toch meer avontuur willen voor de huwelijksreis dan is Costa Rica een mooie bestemming voor jullie. Naast dat Costa Rica een goede bestemming is voor een avontuurlijke huwelijksreis is het ook nog eens een supermooie plek voor je huwelijksreis. Ook voor Costa Rica moet je een flinke vliegreis tegemoet, je bent namelijk wel veertien uur onderweg. Bedenk je ook dat het in Costa Rica een heel ander klimaat is als in Nederland. In Costa Rica hebben ze het tropische klimaat.

Zoals al eerder is benoemd is Costa Rica een goede bestemming als jullie van wat avontuur houden. Zo kun je verschillende activiteiten doen die echt wat zijn voor avonturiers, denk bijvoorbeeld aan raften, vulkanen bezoeken of gaan surfen.

Als je toch niet zo avontuurlijk bent dan kan je als nog naar Costa Rica gaan, want je kan daar ook heerlijk tot rust komen. Zo kan je bijvoorbeeld heerlijk gaan zonnebaden op de stranden. 

3. Italië

Willen jullie het toch wat dichterbij opzoeken, maar nog wel een heerlijke huwelijksreis hebben? Dan is Italië wel wat voor jullie. Italië is ook erg romantisch en een heerlijk land om naar toe te gaan. De lengte van de vliegreis verschilt natuurlijk waar je naartoe gaat, maar ga maar van ongeveer twee uur uit. 

In totaal heeft Italië meer dan twintig regio’s en die regio’s zijn allemaal weer anders van elkaar. Stel, je gaat bijvoorbeeld naar Toscane dan zal je merken dat daar veel wijngaarden zijn. Als jullie naar bijvoorbeeld Amalfi gaan dan zal je zien dat dat weer een hele andere regio is. 

In Italië zijn er genoeg activiteiten die je kan doen, denk bijvoorbeeld aan een wijnproeverij doen of bezoek de verschillende hoogtepunten, bijvoorbeeld de toren van Pisa.

4. Bali

Vaak wordt er gezegd dat Bali een fantastische bestemming is voor je huwelijksreis. Bali wordt ook wel het ‘Eiland der goden’ genoemd, deze bijnaam hebben ze natuurlijk niet voor niks gekregen. Zoals eerder is gezegd is Bali een prachtige bestemming voor je huwelijksreis. Dit komt mede door de prachtige stranden, de mooie natuur en de indrukwekkende tempels. 

Ook Bali is een goede bestemming als je houdt van zowel avontuur als ontspanning. Als je dus van avontuurlijke activiteiten houdt dan kan je hier prachtig gaan surfen of kan je een vulkaan beklimmen.

De Balinese cultuur bestaat vooral uit respect en liefde voor elkaar hebben. Dit zorgt niet alleen voor een prettige sfeer, maar ook romantische sfeer.

Hoe lang is het vliegen naar Curaçao?

Een vliegreis naar Curaçao is maar liefst tien uur.

Is Bali een goede bestemming voor een avontuurlijke huwelijksreis?

Jazeker, in Bali kan je verschillende avontuurlijke activiteiten doen zoals surfen of een vulkaan beklimmen.

Is Curaçao een goede bestemming voor een ontspannen huwelijksreis?

Zeker, als je heerlijk tot rust wilt komen en lekker gaan zonnebaden op je huwelijksreis, dan is Curaçao een goede bestemming.

Share:

editor