Ga je binnenkort naar een babyshower? Er zijn natuurlijk vele activiteiten die je kan doen tijdens een babyshower. Welke activiteiten zijn nou echt het leukste om te doen tijdens een babyshower? Ben je benieuwd en zoek je nog leuke tips? Lees dan snel verder!

1. High tea

Als je graag een wat rustigere activiteit wilt doen tijdens je babyshower, wordt het zeker aangeraden om een heerlijke high tea te doen. In overleg met de locatie van de high tea kan je erg veel bespreken. Zo kan je bijvoorbeeld bespreken of je wilt dat de tafel en de stoelen worden versierd. Vaak wordt dit wel gedaan, want dat staat erg leuk. Ook kan je veel overleggen over de hapjes en de drankjes wat er wordt geserveerd. 

Je kan ook zelf gebakjes en hapjes klaarmaken. Het is bijvoorbeeld een erg leuk idee om het in babythema te houden. Zo kan je bijvoorbeeld koekjes maken in de vorm van een rompertje. Ook als je bijvoorbeeld het geslacht al weet van het kindje kun je ook de kleuren erop in stellen. Vaak wordt er voor een jongetje blauw gedaan en voor een meisje roze. Het is natuurlijk niet verplicht om deze kleuren te kiezen: je kan kiezen welke kleuren jij leuk vindt hiervoor. 

2. Rompers versieren

Als je graag een creatieve activiteit wilt doen, is het een erg leuke activiteit om samen rompers te versieren. Deze activiteit is niet alleen erg leuk om te doen, maar ook nog eens handig. Op deze manier heb je namelijk ook nog eens meerdere rompers. Om te beginnen met het versieren van rompers kan je het beste gewoon ‘simpele’ witte halen. Je kan ze natuurlijk ook in verschillende maten krijgen, op die manier kan je ze ook langer gebruiken. 

Je kan de rompers het beste versieren met textielstiften, deze zijn namelijk speciaal gemaakt om op textiel te gaan tekenen. Je kan ook andere versieringen halen die je bijvoorbeeld erop kan gaan plakken. Zorg er wel voor dat het goed vast kan blijven zitten, want als het loslaat kan het gevaarlijk zijn voor het kindje. Die kan het bijvoorbeeld gaan inslikken. 

3. Verwenmiddag

Wil je echt even optimaal tot rust komen, dan kan je natuurlijk ook een verwenmiddag doen. Het is dan het leukste als iedereen een lekker joggingpak aantrekt, zo zit je er namelijk ook nog eens comfortabel bij. Een paar leuke activiteiten die je kan doen tijdens zo’n verwenmiddag zijn onder andere lekkere gezichtsmaskers op doen: dit is ook nog eens goed voor je huid. 

Het is natuurlijk ook erg leuk om elkaars nagels te lakken, dit kan je zowel doen bij de handen als bij de voeten.

Zorg natuurlijk even voor wat ontspannen muziek, want ook dit kan je erg helpen om helemaal te ontspannen. 

4. Kaarten schrijven

Het is een erg leuk idee om een kaartje te gaan schrijven voor het kindje als die eenmaal achttien is geworden. Dit idee lijkt best wel op een tijdcapsule maken. Het idee is dat iedereen die je hebt uitgenodigd een kaartje gaat schrijven voor je kindje. Als iedereen klaar is met het schrijven is het natuurlijk van belang dat je de kaarten goed bewaart. Je kan dit wellicht een beste doen in een doos. Zet er dan wel even op wat daarin zit, want mocht je ooit verhuizen dan weet je dat die niet weg moet. 

Je kan natuurlijk kaartjes gaan halen bij een winkel, maar je kan ook zelf kaarten gaan maken. Versier bijvoorbeeld de buitenkant met een foto of met stickers. Leuk is om in de binnenkant te schrijven wat je het kindje toewenst of een leuke quote. Je kan er natuurlijk van alles inschrijven.

Welke stiften zijn handig om rompers te versieren?

Het beste is om rompers te versieren met textielstiften. Deze zijn namelijk zo gemaakt dat ze, zoals je al in de naam hoort, goed zijn om te tekenen op textiel.

Kan je zelf ook kaarten maken?

Zeker, het is erg leuk om zelf kaartjes te maken voor het kindje. Op die manier kan je hem namelijk versieren naar hoe jij het wilt.

Wat kan je doen tijdens een verwenmiddag op een babyshower?

Er zijn allerlei activiteiten die je kan doen. Denk bijvoorbeeld aan een manicure of gezichtsmaskers.

Share:

editor