Amazon is een erg populair e-commerce bedrijf in Seattle. Het bedrijf is in 1994 opgericht en is een van de grootste bedrijven die goederen wereldwijd verkoopt. Hieronder vertellen wij u hoe u kunt inloggen op het platform.

Account bij Amazon 

Als u wat wilt bestellen bij Amazon, is een account erg belangrijk. Sterker nog, zonder een account kunt u niks bestellen. Wat erg handig is, is dat op het moment dat u wat wilt bestellen, u direct een account kunt aanmaken. Met dit account kunt u gemakkelijk facturen en bestellingen terugzien en u kunt uw adres en bezorg voorkeuren bewerken. Ook krijgt u extra voordelen, als u een Amazon Prime membership neemt. 

Inloggen bij Amazon

Zodra u een account hebt aangemaakt, kunt u vrij eenvoudig inloggen. Ga allereerst naar Amazon.com. Rechtsboven op de pagina staat ‘account’ en hier klikt u op. Vervolgens komt u op de inlogpagina. Hier kunt u inloggen met uw Amazon-gegevens. Ook kunt u de Amazon-app downloaden. Als u hier ook bij inlogt, hebt u al uw gegevens overzichtelijk bij de hand. 

Verkopersaccount

Naast dat u een ‘normaal’ klantenaccount hebt, kunt u ook een verkopersaccount starten. Met dit account kun je goederen verkopen. Amazon is een erg groot platform en u kunt hiermee erg veel mensen bereiken. Voor veel personen die een ‘small business’ starten, is Amazon een goede manier om mensen te laten interesseren in uw producten.

Veelgestelde vragen

Kost een Amazon-account geld?

Een Amazon-account kost geen geld. Als u een Amazon Prime membership aanneemt, kost dit wel een prijsje. Namelijk €11 per maand.

Hebt u perse een account nodig om Amazon te kunnen gebruiken?

Het is wel aan te raden, aangezien u anders niks kunt bestellen. Het is niet verplicht om een Amazon Prime membership te nemen. Een normaal klantenaccount is gratis en u zit nergens aan vast. 

Share:

editor