Klanten bij Vodafone hebben meestal een Vodafone-account gekregen. Als klant krijgt u zo’n account toegewezen als u een internetabonnement afsluit. In dit account hebt u ook toegang tot de webmail van de provider. Het enige wat u nodig hebt om in te loggen is een telefoon, tablet of computer. Weet u hier nog niet zoveel van en vindt u het lastig om in te loggen? Met dit artikel komt u vast al een stuk verder. 

Inloggen bij Vodafone webmail

Het is belangrijk om naar de website van Vodafone te gaan. Op deze site wordt de webmail aangeboden. Als u op webmail.vodafonethuis.nl klikt, komt u bij een inlogscherm. Zodra u hier bent kunt u met uw e-mailadres en uw wachtwoord inloggen. Deze gegevens krijgt u van Vodafone in een brief zodra u klant van hen wordt. Zonder deze gegevens kunt u niet uw e-mail instellen op een laptop, computer of telefoon. 

Ook kunt u uw Vodafone-webmail gebruiken zonder browser. U kunt bijvoorbeeld de mails ontvangen op uw telefoon, tablet of laptop. Dit gaat dan wel via Outlook Express of via de mail van Apple. Om deze webmail te kunnen ontvangen, hebt u wel de juiste instellingen hiervoor nodig. Echter, is dit afhankelijk van uw toestel.  

Veelgestelde vragen

Werken Ziggo en Vodafone samen?

Ja, Ziggo en Vodafone werken samen sinds 2016. Sinds deze fusie zijn ze gaan samenwerken in vast internet, mobiel internet en telefonie.

Hoe kunt u uw wachtwoord veranderen bij Vodafone mail, als u uw wachtwoord bent vergeten?

Als u bij het inlogscherm komt, staat er een button “wachtwoord vergeten”. Hier kunt u op klikken. Vervolgens moet u uw  e-mailadres invullen. Let erop dat dit wel een ander en persoonlijke e-mailadres moet zijn. Daarna kunt u uw wachtwoord veranderen en weer opnieuw inloggen met uw Vodafone-account.

Share:

editor