FBTO is een verzekeringsmaatschappij en onderdeel van Achmea. FBTO staat voor Friese Boeren en Tuinders Onderlinge en is opgericht in 1956. Het hoofdkantoor zit gevestigd in de Leeuwarden. Voor verschillende soorten verzekeringen kunt u terecht bij FBTO. U kunt denken aan zorgverzekeringen, autoverzekeringen maar ook een woonverzekering kunt u afsluiten bij de verzekeringsmaatschappij. 

Inloggen bij FBTO met DigiD

Zoals bij de meeste zorgverzekeraars is het nu vanzelfsprekend om in te loggen met je DigiD, zo ook bij FBTO. Het is erg handig dat je nu ook met je DigiD kunt inloggen bij FBTO, aangezien alles een stukje sneller gaat en beter beveiligd is. Via deze stappen kunt u het snelst inloggen. Ga naar fbto.nl, klik vervolgens op ‘Mijn FBTO’. Je komt op de inlogpagina terecht en klik op ‘inloggen met DigiD’. Vul je gegevens in, wacht op de sms-code of het telefoontje, voer de code in en klaar: je bent ingelogd.

Aanmelden FBTO

Klanten van FBTO kunnen zaken regelen via ‘Mijn FBTO’. Hiervoor heb je wel een account nodig. Dit is ook een manier om in te loggen en hiervoor heb je geen DigiD nodig.

Ga naar fbto.nl, klik vervolgens weer op ‘Mijn FBTO’. Nu ben je op de inlogpagina beland, klik op ‘ik wil me aanmelden voor Mijn FBTO’. Nu kun je een gebruikersnaam kiezen en een wachtwoord aanmaken. Maak de stappen af en klaar is Kees: je account is aangemaakt.

Veelgestelde vragen

Hoe kun je FBTO bereiken?

FBTO heeft verschillende manieren om mee in contact te komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mail, via WhatsApp, chat contact en je kunt ook bellen. 

Hoe krijg je het snelst contact met FBTO?

FBTO heeft een alarmcentrale: +31 (58) 234 56 50. Voor andere gevallen kunt u FBTO chatten, bellen, of mailen. 

Share:

editor